RETOUR BELEID

Is het door u bestelde artikel niet wat u had verwacht? Dat is jammer, maar geen probleem. Als u uw product wilt retourneren, vragen wij u voorafgaand ons digitale retourformulier in te vullen. U ontvangt altijd de link in zowel uw orderbevestiging als verzendbevestiging. Kunt u de link desondanks niet vinden maar wilt u wel uw product(en) retourneren, klik dan hier.

Voorwaarden

De items die we verkopen bij NHNCD zijn veelal vintage items. Dit betekent dat het altijd mogelijk is dat er kleine stofschade is, hoewel we onze artikelen zorgvuldig met de hand uitkiezen en altijd voor de best mogelijke kwaliteit gaan. We controleren ieder artikel nogmaals voordat we uw pakket verzenden.

We accepteren geen retouren van producten die nieuwe beschadigingen hebben of gebruikt zijn, of als de originele NHNCD hangtags en labels ontbreken. Als je vragen hebt over je retourzending, neem dan contact op per mail via hello@nhncd.nl.

 

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen.

De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening.

In verband met hygiëne omtrent Covid-19 is het niet mogelijk om onze (niet-medische)mondmaskers te retourneren wanneer de gesealde verpakking geopend of beschadigd is.

Restituties

Zodra we je retourpakket hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen. Wanneer de retour gestuurde artikelen voldoen aan bovenstaand eisen, wordt deze goedgekeurd. U ontvangt hierover een e-mailbevestiging. Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening waarmee de aankoop oorspronkelijk is betaald. We streven ernaar uw terugbetaling zo snel mogelijk te verwerken. 

Indien de complete bestelling wordt geretourneerd, zullen ook de oorspronkelijke verzendkosten worden vergoed. De retourkosten blijven in dit geval wel voor rekening van de oorspronkelijke koper. 

Retouradres

Je retourpakket kan worden verstuurd naar:

NHNCD

Overburen 5

8395 TG Steggerda

Nederland